Astrium Accountants streeft ernaar om als full service accountantskantoor haar cliënten een compleet dienstenaanbod te kunnen bieden. Ook op het gebied van overige dienstverlening kunt u bij ons terecht. 

Onze accountants kunnen u van dienst zijn op de volgende gebieden:

Waarneming

Accountants moeten in geval van (langdurige) ziekte of verlet hun vervanging contractueel regelen. Astrium heeft met diverse accountantskantoren waarnemingsovereenkomsten afgesloten. Deze kantoren hebben voor Astrium gekozen op basis van onze professionele organisatie en de uitgebreide en gevarieerde kennis die wij bezitten op het gebied van de accountancybranche. 

Waardering van aandelen of ondernemingen

Mocht u een fusie of overname overwegen of de waarde van uw eigen onderneming willen weten, dan kan Astrium u hierover adviseren.

Interimwerkzaamheden

Astrium beschikt over financiële specialisten die voor een project of voor tijdelijke vervanging uw organisatie kunnen ondersteunen. Onze medewerkers hebben onder andere ervaring op het gebied van de opzet en aansturing van interne controle-afdelingen en het inrichten van een interne beheersorganisatie (AO/IB).

Wil jij werken voor interessante klanten en deel uitmaken van een jong en enthousiast team van zo’n zestig professionals? Astrium groeit nog steeds en is op zoek naar jou.
 
Sta jij aan het begin van je carrière en wil je op zelfstandige wijze kennismaken met onze samenstel- of controlepraktijk? Bekijk snel onze mogelijkheden.
 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.