Astrium Accountants is gespecialiseerd in het controleren van jaarrekeningen.

De controle van de jaarrekening kan worden opgesplitst in de wettelijke controle en de vrijwillige controle, voortkomend uit andere voorschriften en/of regelgeving of puur op verzoek van de opdrachtgever.

Astrium voert de jaarrekeningcontroles veelal uit in samenwerking met deskundigen van accountants- en/of administratiekantoren, of met gebruikmaking van de door hen verrichte werkzaamheden in het kader van de samenstelopdracht. Enerzijds om een zo hoog mogelijke effectiviteit en efficiëntie te bereiken, anderzijds om een duidelijke scheiding tussen het samenstellen en controleren te bewerkstelligen.

Vele klanten

Onze portefeuille met betrekking tot controleopdrachten is zeer divers te noemen: van respectabele middelgrote handels-/productiebedrijven tot een grote verscheidenheid aan dienstverlenende bedrijven. Daarnaast omvatten de vrijwillige controles een groot aantal verenigingen en stichtingen, waaronder gesubsidieerde instellingen.

Wanneer is een wettelijke controle verplicht? Indien een onderneming aan twee van de drie volgende eisen van artikel 2:396 (BW) voldoet:

  • Omzet > 12 miljoen euro
  • Balanstototaal > 6 miljoen euro
  • Personeel > 50 personen (fte, gemiddeld).
Wil jij werken voor interessante klanten en deel uitmaken van een jong en enthousiast team van zo’n zestig professionals? Astrium groeit nog steeds en is op zoek naar jou.
 
Sta jij aan het begin van je carrière en wil je op zelfstandige wijze kennismaken met onze samenstel- of controlepraktijk? Bekijk snel onze mogelijkheden.
 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.