Astrium Accountants kan voor bedrijven en particulieren de belastingaangiften en jaarrekeningen verzorgen. Ook voor advies op fiscaal gebied en het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures kunnen wij u van gedegen advies voorzien.  

Onze accountants kunnen snel reageren op iedere situatie die zich voordoet.

U kunt Astrium benaderen voor:

  • Belastingoptimalisering
  • Omzetten en keuze van rechtsvorm
  • Begeleiden gouden handdruk
  • Begeleiden van overnames in het (familie)bedrijf
  • Due dilligence
  • Fiscale aspecten van vermogensbeheer.

Online boekhouden

Astrium werkt met een online boekhoudpakket: iMuis Online. Met iMuis Online kunt u een complete financiële administratie voeren. iMuis Online bestaat uit een debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie. U kunt gebruikmaken van kostenplaatsen en kostendragers. De jaaraansluiting wordt automatisch gevoerd. Daarnaast is er een uitgebreide modulaire opbouw, waarmee u bijvoorbeeld uw voorraad of uren kunt bijhouden en kunt factureren.

Doordat iMuis Online op het systeem van Astrium draait, kunnen wij direct met uw meekijken en gemakkelijk aan de hand van de door u zelf bijgehouden administratie een btw-aangifte verzorgen of een jaarrekening opmaken.

Wil jij werken voor interessante klanten en deel uitmaken van een jong en enthousiast team van zo’n zestig professionals? Astrium groeit nog steeds en is op zoek naar jou.
 
Sta jij aan het begin van je carrière en wil je op zelfstandige wijze kennismaken met onze samenstel- of controlepraktijk? Bekijk snel onze mogelijkheden.
 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.