Heeft u een jaarrekening opgesteld, dan heeft u in sommige gevallen ook een beoordelingsverklaring nodig. Astrium Accountants kan u hiermee van dienst zijn.

Een aantal beroepsgroepen, waaronder notarissen, gerechtsdeurwaarders, reisbureaus, professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders, moet van hun toezichthoudende instantie (BFT) of beroepsorganisatie (SGR en BPBI) hun jaarrekeningen door een accountant laten beoordelen. De beoordelingsverklaring bij de jaarrekening geeft een grotere zekerheid van de juistheid en volledigheid van de informatie in de jaarrekening dan bij de samenstellingsverklaring, maar minder dan een controleverklaring. 

Uiteraard kunnen ook andere klanten, die een controle te veel van het goede vinden, overgaan tot het verstrekken van een beoordelingsopdracht om een grotere mate van zekerheid bij de jaarrekening te verkrijgen.

Wil jij werken voor interessante klanten en deel uitmaken van een jong en enthousiast team van zo’n zestig professionals? Astrium groeit nog steeds en is op zoek naar jou.
 
Sta jij aan het begin van je carrière en wil je op zelfstandige wijze kennismaken met onze samenstel- of controlepraktijk? Bekijk snel onze mogelijkheden.
 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.