Sport

SilverDome te Zoetermeer

SilverDome is een sport- en recreatiecentrum in Zoetermeer.

Survivalrun Bond Nederland te Arnhem

De Survivalrun Bond Nederland is een overkoepelende sportbond die streeft naar een brede beoefening van de survivalsport. Vele wedstrijdorganisaties en trainingsgroepen in Nederland en België zijn bij de SBN aangesloten.

KNAS (schermbond) te Nieuwegein

De Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond bestaat als 'vereniging van verenigingen' uit 72 verenigingen, met in totaal 2236 aangesloten schermers. De KNAS is op 1 februari 1908 opgericht als N.A.S.: Nederlandsche Amateur Schermbond en bestaat nu dus 113 jaar. Daarmee behoort de Nederlandse Schermbond tot de oudste bonden van de wereld. In 1923 werd de NAS het predikaat 'koninklijk' verleend.

Judo Bond Nederland te Nieuwegein

Judo Bond Nederland (JBN) is de verbindende aanjager voor budo in Nederland. De sporter kan aikido, jiujitsu en judo op zijn/haar eigen niveau met plezier beleven, in wedstrijd- en sportvormen die passen bij de wensen en behoeften. JBN helpt mensen van jong en oud om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven. Van de kleuter die leert vallen en stoeien tot de jeugdige die meer weerbaar wil worden. Maar ook de oudere die zeker wil blijven bewegen én de topsporter die wil excelleren op de Olympische Spelen. Van leren tot excelleren. De JBN behartigt de belangen van alle aangesloten leden, zowel clubs als individuen.

Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam is een Nederlandse betaaldvoetbalclub uit Rotterdam. De club werd opgericht in 1888 en is daarmee de oudste club in het betaald voetbal in Nederland. Slechts elf amateurvoetbalclubs in Nederland zijn ouder dan Sparta. Sinds 1916 is Het Kasteel de thuisbasis van de club uit Spangen.

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.