Astrium Overheidsaccountants

Astrium Overheidsaccountants

Astrium is de vierde grootste speler in de markt op het gebied van accountancy en de daaraan gerelateerde services voor lokale overheidsinstellingen.

Controle

Controle

Onze aanpak slaat aan omdat we een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid, vakkennis en professionaliteit nastreven.

Advies

Advies

Met onze aanpak van continuous auditing staan wij dicht bij de klant en pakken wij problemen snel aan.

Astrium Overheidsaccountants kan naast haar certificerende rol van de jaarrekening ook de controle van subsidieverantwoordingen verzorgen. Denk aan subsidies van provincies, het Rijk, de EU of specifieke belangenorganisaties zoals de Nedvang.

Daarnaast kunnen wij de volledige dienstverlening leveren voor (Europese) aanbestedingen. Wij moeten verplicht meedoen met aanbestedingen en kunnen aan de eisen, waaronder het aantoonbaar maken hoeveel gemeenten wij in de afgelopen 3-4 jaar gecontroleerd hebben, voldoen. Ook worden wij, vanwege onze specifieke branchekennis, regelmatig benaderd.

U kunt bij Astrium Overheidsaccountants ook terecht voor due diligence-onderzoeken, specifiek overeengekomen werkzaamheden conform standaard 4400N, onderzoeken van toekomstgerichte informatie en andere assurance-opdrachten, zoals subsidiecontroles. Ook voeren wij beoordelingswerkzaamheden uit.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.