Astrium Overheidsaccountants

Astrium Overheidsaccountants

Astrium is de vierde grootste speler in de markt op het gebied van accountancy en de daaraan gerelateerde services voor lokale overheidsinstellingen.

Controle

Controle

Onze aanpak slaat aan omdat we een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid, vakkennis en professionaliteit nastreven.

Advies

Advies

Met onze aanpak van continuous auditing staan wij dicht bij de klant en pakken wij problemen snel aan.

Bij Astrium Overheidsaccountants beseffen we ons heel goed dat de bestuurlijke agenda niet in de war mag worden geschopt. Bij alle stappen in de controle – van de gemeenteraad tot de auditcommissie en het college van burgemeester en wethouders – hanteren we dan ook strakke deadlines waarmee we onze financiële afspraken na kunnen komen.

Tegelijkertijd willen we, in tegenstelling tot de grotere kantoren, ook een ‘menselijke’ accountant blijven en informeren we u tijdig over eventuele aanvullende werkzaamheden. Door middel van heldere communicatie vooraf, het maken van goede werkafspraken en regelmatig overleg ontstaat een samenwerkingsmodel dat voor beide partijen in de praktijk uitstekend functioneert.

Daarbij onderscheiden we ons van andere overheidsaccountants door onszelf niet te presenteren als alwetende accountant. Onze controlefilosofie is dat we de projecten samen met u ‘aanvliegen’, omdat we gezamenlijk wat te doen hebben. U bent bij ons geen nummer en omdat we kennis van zaken hebben, zult u van ons geen facturen ontvangen die niet kloppen.

Onze accountants zetten graag dat stapje extra. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Ons doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen. Kiest u voor Astrium Overheidsaccountants, dan kiest u voor een accountantskantoor die u niet de wet voorschrijft, maar wel waarmaakt wat wij zeggen, snel kan schakelen en zorgt dat de jaarrekening voldoet aan de wettelijke eisen.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.