Astrium Onderwijsaccountants

Astrium Onderwijsaccountants

Astrium Onderwijsaccountants is al meer dan tien jaar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van accountancy en de daaraan gerelateerde services voor onderwijsinstellingen.

Controle

Controle

Onze onderwijsaccountants kunnen u verder helpen in het proces om financieel ‘in control’ te zijn en te blijven met het door ons ontwikkelde ‘control framework’. Deze ‘control frameworks’ zijn breed toepasbaar, concreet en meetbaar.

Advies

Advies

Vanuit onze jarenlange ervaring in het onderwijs kunnen onze onderwijsaccountants u helpen om bij de les te blijven als het gaat om het zo goed mogelijk invulling geven aan uw maatschappelijk ondernemerschap.

Astrium Onderwijsaccountants op tv

In 2017 waren wij te zien in het programma LifestyleXperience op RTL5 waarin Niels Lansbergen, directeur Astrium, vertelt wat er voor nodig is om een goede onderwijsaccountant te zijn. Klik op de pijl om het item terug te kijken.


Onze specialisten:

Astrium Onderwijsaccountants is specialist op het gebied van de administratieve organisatie en interne beheersing bij onderwijsinstellingen. Onze accountants kunnen u adviseren over de inrichting van uw administratieve organisatie/interne beheersing, zodat u uw processen effectief en efficiënt kunt beheersen.

Astrium Onderwijsaccountants is al meer dan tien jaar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van accountancy en de daaraan gerelateerde services voor onderwijsinstellingen. Onze accountants voeren de controlewerkzaamheden zo effectief mogelijk uit, waarbij we ons baseren op de voorschriften die zijn vastgelegd in het onderwijsaccountantsprotocol dat jaarlijks wordt vastgesteld door de Inspectie van het Onderwijs.

Onze toegevoegde waarde ligt in het meedenken met uw ontwikkelingsgang, het signaleren van risico’s en het wijzen op ondoelmatigheden. Wij onderscheiden ons door de specifieke kennis op het gebied van de fiscale aspecten in het onderwijs. Voor diverse (gerelateerde) onderwijsinstellingen zijn verzoeken ingediend bij de Belastingdienst voor fiscale faciliteiten. Hierdoor hebben wij kostenbesparende maatregelen voor onze klanten kunnen realiseren, hetgeen in tijden van afnemende subsidies een welkome aanvulling was voor deze onderwijsinstellingen.

Niels en Arthur 2

Niels Lansbergen (l) en Arthur van der Have.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.