MKB

UTS Abbink te Den Haag

Abbink UTS is dé innovatieve en erkende bedrijfsverhuizer voor de regio Zuid-Holland. En zelfs méér dan dat. Want ook organisaties met logistieke vraagstukken vinden bij Abbink UTS de oplossing.

Fabienne Chapot te Amsterdam

Sinds 2006 is Fabienne Chapot een modemerk dat geboren en getogen is in Amsterdam. Fabienne Chapot staat bekend om haar in-house handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details.

Weterings Plastics te ‘s Gravenzande

75 jaar geleden startte Weterings Plastics en het bedrijf heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een onafhankelijke producent van plastic buis, slang en aanverwante producten. 

KGS Diamond te Elburg

KSG Diamond fabriceert en levert gediamanteerde gereedschappen, slijpschijven, etc. De productie vindt plaats in Elburg en in Portugal en er zijn verkoopkantoren op meerdere plaatsen in Europa en Amerika.

Lifehammer te Zoetermeer

Lifehammer heeft zich door de jaren heen bewezen als dé toonaangevende fabrikant in veiligheidshamers. Professionals in openbare dienstverlening zoals politie, brandweer en eerstehulpverleners vertrouwen op Lifehammer.

Aditech te Gorinchem

Aditech regelt al 25 jaar de beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek. Aditech werkt met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

De Schilt bedrijven te Meerkerk

De Schilt bedrijven zorgen er als totaalleverancier voor dat in de meest uiteenlopende situaties in gebouwen een comfortabel klimaat ontstaat voor haar bewoners, bezoekers of gebruikers. Of dit nu een kantoorpand, fabriekshal, ziekenhuis, laboratorium, woning of ander soort pand betreft.

POLAK+Co. te Rotterdam

POLAK+Co. import en export B.V. is leverancier van o.a. oriëntaalse artikelen, pijnboompitten, noten en zuidvruchten. POLAK+Co. is een bedrijf met een uiterst respectabel verleden en staat al ruim 100 jaar (in 2022) garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Amazing Orientals te Hoofddorp

Amazing Oriental is opgericht in 1986 en is de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland, met meer dan twintig vestigingen door het hele land. Grote winkels, waar zowel de beginnende als gevorderde kok alle denkbare Aziatische boodschappen kan doen die nodig zijn om zelf oosterse gerechten te bereiden.

Feed en Food te Zeist

Feed en Food is sinds 1993 leverancier van zuivelingrediënten, plantaardige eiwitten en speciale ingrediënten voor menselijke en dierlijke consumptie.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.