Mkb

Mkb

Astrium Accountants voor het mkb heeft ruim twintig jaar ervaring met (internationale) organisaties waarvoor wij onder andere de financiële administratie, jaarrekening, loonadministratie en aangiften omzetbelasting verzorgen.

Controle

Controle

Wij geven u als ondernemer de ruimte om datgene te doen waar u goed in bent en waar uw hart ligt: ondernemen. Alle mogelijke accountants- en belastingadvieswerkzaamheden kunt u aan ons overlaten.

Advies

Advies

Hoe verschillend de bedrijven ook zijn waar wij komen, u kunt ervan op aan dat wij uw achtergrond, wensen en zorgen kennen. Onze accountants staan te allen tijde voor u klaar, ook wanneer het even niet gaat zoals u wilt.

Wij begrijpen als geen ander dat u doorlopend keuzes moet maken over personeel, wel of niet investeren of een fusie dan wel een overname. Astrium Accountants voor het mkb geeft u als ondernemer de ruimte om datgene te doen waar u goed in bent en waar uw hart ligt: ondernemen. Alle mogelijke accountants- en belastingadvieswerkzaamheden kunt u aan ons overlaten.

Astrium Accountants voor het mkb kan voor u de financiële administratie, jaarrekening, loonadministratie en aangiften omzetbelasting verzorgen. U kunt bij ons ook terecht voor de aangifte voor de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

Onze accountants kunnen adviseren over verschillende fiscale zaken. Over de ondernemingsvorm bijvoorbeeld of wat u het beste kunt doen wanneer uw onderneming groeiende is. Bij groei kan Astrium u ondersteunen bij de opzet en inrichting van de financiële administratie. Hiermee krijgt u inzichtelijk of uw bedrijf zich ontwikkelt zoals u had verwacht en hoe verantwoord uw toekomstbeslissingen zijn.

Kunt u uw activiteiten innoveren? Of maakt u al gebruik van onze mogelijkheden voor online boekhouding? Ook met die vragen kunt u bij onze accountants terecht.

Ook kunnen wij periodieke controles van de administratie en de samenstelling van de jaarrekening verzorgen. Bij verdere groei van de onderneming kunnen wij ook de controle van de jaarrekening voor u doen. Ook als uw onderneming deel uitmaakt van een groter (buitenlands) concern kunnen wij de voor de consolidatie benodigde cijfers opstellen en/of controleren.

Uiteraard kunnen wij ook andere controleverklaringen of assurance-rapporten voor u verzorgen, uw (financiële) informatiesystemen doorlichten of u ondersteunen in fusie en/of overnametrajecten.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.