Mkb

Mkb

Astrium Accountants voor het mkb heeft ruim twintig jaar ervaring met (internationale) organisaties waarvoor wij onder andere de financiële administratie, jaarrekening, loonadministratie en aangiften omzetbelasting verzorgen.

Controle

Controle

Wij geven u als ondernemer de ruimte om datgene te doen waar u goed in bent en waar uw hart ligt: ondernemen. Alle mogelijke accountants- en belastingadvieswerkzaamheden kunt u aan ons overlaten.

Advies

Advies

Hoe verschillend de bedrijven ook zijn waar wij komen, u kunt ervan op aan dat wij uw achtergrond, wensen en zorgen kennen. Onze accountants staan te allen tijde voor u klaar, ook wanneer het even niet gaat zoals u wilt.

Astrium Accountants heeft binnen het mkb ruim twintig jaar ervaring met (internationale) vennootschappen waarvoor wij de financiële administratie, jaarrekening, loonadministratie en belastingaangiften verzorgen. U kunt bij ons ook terecht voor de aangifte voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting. Onze accountants zijn echte kameleons die zich uw bedrijfsvoering snel ‘eigen’ maken en u als vaste sparringpartner kunnen adviseren de juiste keuzes te maken over uw businessmodel.

Astrium Accountants voor het mkb is van alle markten thuis. Of het nu gaat om bedrijfsopvolging, het oplossen van problemen in de bedrijfsvoering of hoe er ingespeeld moet worden op onverwachte problemen en hoe die zich gedragen in de praktijk (coronasteun), wij zijn er niet alleen omdat het nuttig en noodzakelijk is, maar ook omdat wij het leuk vinden om u te adviseren. Wij hebben veel ervaring in grotere organisaties, met vaak een internationale component, maar voelen ons ook ‘thuis’ in familiebedrijven waar wij onze klanten bijstaan indien bijvoorbeeld een nieuwe generatie naar voren wordt geschoven.

Onze accountants komen al jarenlang bij een gevarieerde groep ondernemers over de vloer, waardoor wij snel kunnen beoordelen wat we aantreffen en onze klanten op persoonlijke wijze kunnen begeleiden in de financiële dienstverlening. Dit koppelen onze klanten ook vaak naar ons terug: in tegenstelling tot de ‘next-9’-kantoren zetten wij dat stapje extra zodat zij hun onderneming kunnen blijven 'bedrijven'. Wij onderscheiden ons door mee te denken met de klant, onze flexibiliteit, de korte lijnen en het steeds weer opnieuw waarmaken van onze afspraken. Daarbij proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij de eindstreep zorgen wij voor een jaarrekening die voldoet aan de wettelijke eisen.

Astrium Accountants voor het mkb is een aantrekkelijke partner voor administratiekantoren en kleinere accountantskantoren.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.