Mkb

Mkb

Astrium Accountants voor het mkb heeft ruim twintig jaar ervaring met (internationale) organisaties waarvoor wij onder andere de financiële administratie, jaarrekening, loonadministratie en aangiften omzetbelasting verzorgen.

Controle

Controle

Wij geven u als ondernemer de ruimte om datgene te doen waar u goed in bent en waar uw hart ligt: ondernemen. Alle mogelijke accountants- en belastingadvieswerkzaamheden kunt u aan ons overlaten.

Advies

Advies

Hoe verschillend de bedrijven ook zijn waar wij komen, u kunt ervan op aan dat wij uw achtergrond, wensen en zorgen kennen. Onze accountants staan te allen tijde voor u klaar, ook wanneer het even niet gaat zoals u wilt.

Hoe verschillend de bedrijven ook zijn waar wij komen, u kunt ervan op aan dat wij uw achtergrond, wensen en zorgen kennen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een partner die vooral ‘menselijk’ wil zijn: wij willen de mensen achter de cijfers leren kennen en u ontzorgen.

Onze accountants staan te allen tijde voor u klaar, ook wanneer het even niet gaat zoals u wilt. Of vanwege andere factoren, zoals nu met de coronapandemie. Onze accountants passen zich snel aan aan de nieuwe situatie om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar en gaan flexibel met onze agenda om.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.