Met groot genoegen willen wij u mededelen dat Astrium zich per heden aansluit bij Flynth. Dit biedt voor beide partijen de mogelijkheid om haar marktgebied (MKB, onderwijs en lokale overheid) uit te breiden, om verder te innoveren en om de kwaliteit van de dienstverlening in continuïteit te blijven waarborgen.

Schaalgrootte

Wij zijn blij in Flynth de juiste partner te hebben gevonden die dezelfde opvattingen deelt over kwaliteit, innovatie en klantbenadering. Daarbij hebben wij grote overeenkomsten op het gebied van cultuur en persoonlijke ontwikkeling. De aansluiting biedt ons beiden dan ook directe en toekomstige voordelen, maar ook veel kansen. De kosten en inspanningen om compliance en kwaliteit te borgen zullen stijgen. Dit vraagt om voldoende schaalgrootte om continu te kunnen investeren in kwaliteit en hoogwaardige dataoplossingen. Astrium behoort op dit moment zowel in de onderwijssector als voor de lokale overheid tot een van de grootste accountantskantoren. Aangezien autonoom groeien naar verwachting te langzaam gaat, geeft de aansluiting van Astrium bij Flynth ons de kans om mee te kunnen blijven doen aan de bovenkant van de markt. Dat geldt ook voor andere sectoren waaronder het MKB. Vandaar dat we overtuigd zijn dat door intensief samen te werken en de kennis te bundelen wij de continuïteit van beide organisaties op lange termijn borgen.

Aantrekkelijke werkgever

Een andere belangrijke motivatie om samen op te trekken is om als werkgever aantrekkelijker te zijn en blijven. Door de krachtenbundeling en door de grotere klantenbasis die hierdoor ontstaat, neemt de naamsbekendheid en zichtbaarheid verder toe. Dit geldt ook voor wat betreft de positie op de arbeidsmarkt. Het zijn van een prettige en zichtbare werkgever is van groot belang om niet alleen personeel aan je te binden, maar ook om te behouden. Bij Flynth zien wij de no-nonsense cultuur terug die voor Astrium zo kenmerkend is. De hoogwaardige dienstverlening in een laagdrempelige omgeving, met oog voor de menselijke maat, komen bij beide organisaties overeen. Daarbij biedt de aansluiting voor onze medewerkers veel perspectief - ze kunnen zich specialiseren in diverse branches en gebruikmaken van het uitgebreide trainingsprogramma van Flynth - en de mogelijkheid om door te groeien.

Nog breder dienstenpakket

Met de gecombineerde kennis, kunde en de schaalgrootte van Flynth kunnen wij u straks voorzien van een nog breder dienstenpakket. Klanten kunnen nu al bij ons terecht voor alle voorkomende controlediensten en overige diensten zoals fiscale advisering, verwerking van de salaris- en financiële administratie en overige assurance-opdrachten. Door de aansluiting met Flynth kunnen wij gebruikmaken van de achtervang van het dienstenpakket van Flynth zoals juridische ondersteuning, expertise op duurzaamheid en fiscaliteiten, etcetera. Met andere woorden, we worden een nog breder full service accountantskantoor om effectief te kunnen blijven inspelen op de vele vraagstukken die op onze weg komen.

Kortom, samen met Flynth borgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening en kunnen wij geld, mensen en kennis vrijspelen om onze groeiambities te realiseren. Voor u verandert er niets, uw contactpersonen blijven gelijk net zoals onze (prijs)afspraken. U kunt dus gewoon blijven vertrouwen op de dienstverlening die u van ons gewend bent.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.